ELS CONCERTS DE CAN VIA

XIRINGUITO D’ENTREPANS
ENTRADA: 5€
ENTRADA menors de 16 anys: Gratuïta

Dilluns, 1 de juliol a les 22h

ROOT 66

Ricky Araiza & David Ponsà – Folk nordamericà

Ricky Araiza (veu, guitarra, banjo i dobro) i David Ponsà (veu, guitarra, ukelele i harmònica) que ens presenten el concert “ROOT 66”, projecte musical acústic iniciat l’any 2011. Les seves influències musicals provenen, sobretot, del country, el bluegrass i el blues. L’any 2014 van enregistrar el seu primer treball editat per Red Pig Recordings.  Ricky i David basen els seus concerts en l’espontaneïtat del moment, fent que la distància entre l’escenari i el públic sigui mínima o fins i tot inexistent, perquè així que poden, desendollen els instruments i es passegen com si fossin una “marching band” de New Orleans… però amb només dos músics. Gaudirem del  concert de dos intèrprets de gran professionalitat, amb llarga trajectòria individual internacional, especialment Ricky Araiza, un dels primers fundadors de Eagles i que ens proporcionaran una animada vetllada d’alt nivell musical. 

Dilluns, 15 de juliol a les 22h

TOTA BLUES

(Blues de Chicago)

És una banda elèctrica amb 25 anys de trajectòria de Blues tradicional, estil “south-side sound”. La formació és la típica dels anys daurats del Blues de Chicago: veu, harmònica, guitarra, piano, baix i bateria. El repertori es basa en els clàssics de l’època, d’autors i intèrprets com Muddy Waters, Willie Dixon, James Cotton, Little Walter, Jimmy Reed, a més de temes de composició pròpia, sempre fidels a l’estil.

Dilluns, 29 de juliol a les 22h

LUCAS MASCIANO

Pop

Concert intimista del cantautor Lucas Masciano que projecta en les seves actuacions els sentiments sense límits. Ens oferirà pinzellades de diferents estils com el pop, el tango, la milonga i el folklore de diferents parts del món i gaudirem de la música d’aquest gran músic d’escenaris internacionals.
La seva música ha estat utilitzada per Bigas Luna en la seva pel•lícula pòstuma, Di Di Hollywood i és que Lucas Masciano compon cançons on el missatge va més enllà del que el pop pot arribar a transmetre.