ELS CONCERTS DE CAN VIA

XIRINGUITO D’ENTREPANS
ENTRADA: 5€
ENTRADA menors de 16 anys: Gratuïta

Dilluns, 16 de juliol a les 22h

SOFIE DEE & AUGUST THARRATS

Swing & Blues

Sofie Dee es una cantant plena d’energia i empatia amb el públic. Ha estudiat al Conservatori de Gand ( Bélgica ) on es va graduar amb
un Master de Jazz i Pop. Ha fet la gira europea del musical Grease i dirigeix la coral Let’s Go Urban a Anvers. En aquesta ocasió l’acompanya l’August Tharrats considerat el pioner del Piano Blues i Boogie a casa nostra.Membre fundador de bandes com Blues Messengers,Tandoori LeNoir o Txell Sust & August Tharrats Trio amb la que ha enregistrat quatre Cd’s.

August Tharrats

Dilluns, 30 de juliol a les 22h

Los STOMPERS – Life is elsewhere

(Folk Rock Irlandès)

Los Stompers presentaran “lifeiselswhere” (Ventilador Music, 2017) el proper 30 de juliol a Can Via Músic. Els irlandesos fa més de 20 anys que viuen a Barcelona.
Desgranaran una a una les cançons del seu sisè disc d’estudi. Un treball que continua la evolució musical iniciada amb “Harold Spencers” (2014) i confirma un so més allunyat del folk irlandès dels seus primers discos.
El grup, no obstant, no s’obliden de les seves arrels ni d’aquell so definit com BIS (Barcelona Irish Sound) que els ha convertit en un grup referent dins de l’escena Barcelonesa i que els ha portat de gira no solament per Espanya sinó per mitja Europa amb treballs anteriors.
“Lifeiselsewhere” rendeix homenatge a l’escena irlandesa i celta a través de les seves llegendes. Endinsar-se en aquest disc, és fer-ho en un món de fantasia.

Brian O’Mahony–Guitarra Acústica/Voz
Dara Luskin – Bajo/Voz
Kiko Fergananym – Mandola/Voz
David Holmes – Violín
Marcos López – Batería / Voz
StephaneJaïs – Teclados

Los Stompers

Dilluns, 20 d’agost a les 22h

LLUíS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND

(Blues & Boogie Woogie)

Presentació nou CD Telling Our Stories (Swing Alley 2018)

Carl Sonny Leyland i Lluís Coloma, dos dels pianistes de Blues & Woogie més originals i creatius actuals, fan un nou projecte junts a dos pianos!
Lluís i Carl es van conèixer fa quasi 20 anys en el Festival de Boogie Woogie de LaRoquebrou, França, és considerat un dels festivals més importants d’aquest estil. Grans coneixedors del llenguatge del Blues piano, aquests dos pianistes són habituals en festivals de Jazz i Blues a nivell internacional, on han coincidit moltes vegades. Després de molts anys d’admiració mútua, decideixen gravar un disc amb la prestigiosa discogràfica Fresh Sound Records.
Des de ben joves van ser tocats per el Rock & Roll. Inicialment atrets pels fascinants ritmes del Boogie Woogie, van explorar els estils de Blues més obscurs que van donar lloc a aquest gènere. A partir de llavors, van ampliar el seu repertori cap el Ragtime, el Barrelhouse i el Stride Piano, incloent-hi els estils nascuts a Nova Orleans, Chicago, Kansas City entre altres.
Inquiets musicalment, a Lluís i Sonny els agrada fusionar estils respectant la tradició però incorporant elements nous de forma molt orgànica i natural. A més són compositors i cada un d’ells té un so molt definit i personal.
Els duets de Leyland i Coloma contenen una gran dosis de creativitat, espontaneïtat, virtuosisme, improvisació i diàleg musical, transportant a l’oient a viatges inesperats plens de màgia i complicitat. Una barreja innovadora de tradició i modernitat.

Lluís Coloma-Carl Sonny Leyland